Wat kunnen wij voor u doen?

JeKaSoft kan u helpen als particulier of als bedrijf. Wij gaan geen uitdagingen uit de weg. JeKaSoft werkt samen met verschillende partners om een antwoord te bieden op uw vragen en noden. We zijn actief op verschillende domeinen.

Websites, web- en desktop-applicaties

JeKaSoft specialiseert zich in maatwerk voor websites en (web)applicaties, zoals bijvoorbeeld content & document managementsystemen, webshops / e-commerce platformen, webportals, database-systemen en software voor het bijhouden van specifieke informatie voor zowel bedrijven en particulieren. Wij ontwikkelen voor u het pakket dat het best aansluit bij uw werkwijze, visie en/of doel.
Op basis van een vooraf vastgestelde vaste, betaalbare prijs en keuze in technologie ontwikkelen wij uw ASP, PHP, VBA en dotNet (web)applicatie(s).

ICT beheer & diensten

 • preventief onderhoud
  Wij zorgen ervoor dat uw computersysteem, laptop en thuisnetwerk in the running blijft en gevrijwaard blijft van hackers, virussen, mailware en andere toestanden. Wij kijken uw systeem ook na op performantie en zorgen ervoor dat we meteen een backup maken van heel uw systeem.
 • hulp op afstand
  JeKaSoft is in staat om met enkele eenvoudige behandelingen uw bureablad over te nemen, waar u zich ook bevindt! U betaalt dus geen verplaatsingskosten.
 • Herstelling
  Wij zorgen ervoor dat je gecrashte PC weer helemaal gerepareerd wordt. We garanderen echter geen herstel op gegevens, Maar als u bij ons een preventief onderhoud voor backup neemt, is de kans groot dat we heel wat van uw data terug kunnen recupereren.
  Wij werken volgens het principe "first come first serve" en streven naar een reactietijd binnen dezelfde werkdag.
 • Rampscenario's
  Gegevensverlies door systeemcrash? Wie maakte het al eens en waar zijn dan die begeerde documenten naar toe? Om dit te voorkomen staan we u bij met raad en advies. Een strategisch plan op maat bedenken om al uw documenten steeds veilig te bewaren en voor een relatief goedkope prijs een backup achter de hand te houden, heeft JeKaSoft de ideale en vooral betaalbare oplossing bedacht. Bent u benieuwd? Aarzel niet om ons te contacteren.
 • Verkoop IT-materiaal
  Bij JeKaSoft kunt u IT-gerelateerde producten bestellen aan competitieve prijzen. Aan onze webwinkel wordt volop gewerkt. Bekijk onze catalogus.