Care-community hardware advisor

  1. Onze hardware specialist heeft op basis van prijs en kwaliteit een aantal toestellen geselecteerd.
  2. Als je een toestel kiest op basis van een gehomologeerd Softwarepakket voor thuisverpleging, dient je eerst informatie in te winnen bij jouw softwareleverancier over welke systemen je kan kiezen

Invalid Input

Invalid Input

 

Apple iPad (2020) 10.2 inch 128 GB Wifi + 4G Space Gray gebruik je thuis of onderweg voor werk of ontspanning. Op het 10,2 inch Retina scherm kijk je comfortabel. Met Smart Keyboard tover je de tablet voor je werk of studie om in een dunne en lichte laptop. iMet een simkaartje met mobiel internet gebruik je ook internet op plekken zonder wifi.

Klik hier voor meer informatie en een richtprijs (Coolblue).

 

De Lenovo Yoga Smart Tab is een 10,1 inch full hd multimedia tablet die ook fungeert als smarthome hub. Dankzij de geïntegreerde standaard gebruik je de tablet op 3 verschillende manieren. Kantel de tablet bij het typen van een tekst, houd de tablet bij de standaard vast alsof je een tijdschrift leest of klap de standaard open en zet de tablet rechtop neer. Wanneer je de tablet niet gebruikt, activeer je de Ambient modus van Google Assistant door de standaard open te klappen. Zo bestuur je andere smart home apparaten in je huis, zoals smart lampen, een slimme thermostaat of beveiligingscamera's.

Klik hier voor meer informatie en een richtprijs (Coolblue).

  

 

Invalid Input

De Samsung Galaxy S10 Zwart heeft 128GB opslaggeheugen en heeft dunne schermranden, waardoor je optimaal geniet van het scherpe 6,1 inch Quad HD scherm. In dit scherm zit ook de vingerafdrukscanner verwerkt. Met Samsungs krachtige Exynos 9820 processor heb je geen enkel probleem met zware apps en draait je telefoon altijd soepel.

Klik hier voor meer informatie en een richtprijs (Coolblue).

Mag het iets meer hebben? Bekijk dan dit straffere broertje.

 

 

Het 6,1 inch Liquid Retina scherm van Apple iPhone 11 128 GB Zwart is even groot als dat van iPhone Xr. Dankzij Smart HDR springen de kleuren van het scherm. Dat gaat allemaal soepel en snel dankzij de krachtige A13 processor. De iPhone 11 is waterdicht en het glazen scherm krast niet snel, dus je neemt je smartphone zonder zorgen overal mee naartoe..

Klik hier voor meer informatie en een richtprijs (Coolblue).

 

Invalid Input

Vlieg door je dagelijkse werkzaamheden heen met de snelle en compacte Apple MacBook Air (2020) 8/256GB 1,1GHz Space Gray. Aan boord vind je een Intel Core i5 processor van de 10e generatie en 8 GB werkgeheugen. Hierdoor is hij krachtig genoeg voor al je taken. Het True Tone Retina beeldscherm past zich automatisch aan op de hoeveelheid licht in de ruimte. Bovendien gaat Apple MacBook Air wel 12 uur mee op één acculading.

Klik hier voor meer informatie en een richtprijs (Coolblue).

 

De 13,3” ThinkPad L13 Yoga is een flexibele 2-in-1-laptop, perfect voor zakenreizigers. Hij is dun, licht, krachtig en gebruiksvriendelijk en heeft vier flexibele standen: laptop, tablet, staand of tent. Bovendien beschikt deze laptop over een touchscreen, een smartcardreader en een batterij die de hele dag meegaat.

Klik hier voor meer informatie en een richtprijs (Lenovo).

Neem contact op met JeKaSoft voor uw persoonlijke prijs en services!

Klanten van Care-Support ontvangen extra services bij aankoop van dit product.

 


JeKaSoft kan je ondersteunen, advies geven en de verkoop regelen voor al deze producten, soms aan betere prijzen dan hier vermeld en soms met betere services. Daarom kies je voor JeKaSoft:

  • Volledige installatie van je Windows PC (basisconfiguratie & eventuele extra toepassingen op maat)
  • Verkoop en installatie van Officepakket (Microsoft Office 2019, Microsoft 365)
  • Hulp op afstand bij problemen met je computer
  • Herstel en onderhoud van je computer
  • Verkoop, installatie en configuratie van een Antiviruspakket
  • Persoonlijke begeleiding, advies en ondersteuning

Neem nu contact met ons op voor de aanschaf en/of configuratie van jouw persoonlijk device!